Vår/Sommar 2023

Rustik håller alltid ögonen öppna efter dig som vill bli en del av vår härliga familj. Med omsorgsfull matlagning och god service som ledord välkomnar vi alltid spontansökningar. Att förnya och utvecklas är våra drivkrafter.

Hos oss är alla medarbetare viktiga komponenter. Vill du bli en del av oss?

Tveka inte på att höra av er till info@rustik.se.

Lediga tjänster

Serveringspersonal

Som servitör befinner du dig i frontlinjen av vår organisation. Med snabbhet och service i fokus slits med av vår lite smått galna stämning och ser till att ge alla våra gäster en fantastisk upplevelse.

Tidigare erfarenhet är positivt men din ambition och inställning är viktigast.

Arbetstider: Kvällar & helger med variation även på dagtid.
Tjänst: från enstaka timmar till 100% – allt beror på din situation och vårt behov


Bartender

Du är utåtriktad med glimten “i ögat, positiv och är van vid ett högt tempo. Du är nogrann och vet hur man arbetar snyggt och effektivt i en bar!

Tidigare erfarenhet är ett krav.

Arbetstider: Kvällar & helger.
Tjänst: varierande

Jobba med oss som leverantör

Vi strävar alltid efter att blir bättre & framför allt älskar vi utmaningar & roliga råvaror. Därför söker vi alltid efter nya, roliga sammarbeten med lokala bönder, leverantörer, bryggerier, uppfödare, importörer… allt möjligt.

Driver du företag & odlar bi som producerar världens bästa honung, bränner du svängstas bästa hembränt, Var du precis ute & sköt ett otroligt vildsvin, eller något där emellan & tror att vi på Rustik hade velat jobba med dina råvaror.

Kontakta: info@rustik.se