Ågatan 12, Karlshamn Mån - Tor: 17:00 - 23:00 | Fre-Lör: 17:00 - 01:00 0454-845 35

26:OktoberPianobar & Avsmakningsmeny med Stefan Gunnarsson

Välkomna till ett annorlunda Rustik Kök & Bar när den mångfacetterade och folkära “Så ska det låta” pianisten Stefan Gunnarsson riggar upp med sitt piano för en trevlig afton i restaurangen.
Trots turnéer, tv & studiojobb så hittar alltid Stefan tillbaka dit det en gång startade, i en bar med härliga gäster hängandes över pianot.

18.30 startar vi kvällen med bubbel & mingel som sedan övergår till en 5 rätters avsmakningsmeny med utvalda drycker från Principium. Både mat och dryck är speciellt uttagna för denna afton.

Principium kommer att finnas på plats under hela kvällen, och kommer även erbjuda deras fantastiska produkter fram till stängning.

Efter att matserveringen är klar, så höjer vi volymen, tar av oss kavajen, sätter klackarna i taket och sjunger med till Stefans härliga stämma resten av kvällen. Öppet till sent.

– Detaljer –
Datum: 26:e Oktober
Tid: 18.30

– Boka din plats –
Denna kväll gäller enbart förbokningar. Bokningar är bindande och betalas genom ett besök till restaurangen innan den 26:e Oktober.

Du bokar enklast genom att ringa oss på: 0454-845 35, maila: info@rustik.se eller komma inom restaurangen.

Paket 1: Avsmakningsmeny 5-rätters + Dryckespaket
1495:-

Paket 2: Avsmakningsmeny 5-rätters + Alkoholfritt dryckespaket
1295:-


31:OktoberVärldspremiär Brygghus 19 Gin

På plats: Dan-Magnus Svensson, Brygghus 19

Världspremiär för brygghus 19 Gin på Rustik. Bli först med att testa Karlshamns första gin. Vi kommer köra 4 alternativ på brygghus 19 gin i baren, snacks kommer rullas ut från köket och självklart är bryggarna på plats för att stolt presentera detta underverk!

– Detaljer –
Datum: 31:a Oktober
Tid: 18.00
Fritt inträde hela kvällen


2:NovemberChokladproving & middag med Jooachim Malmsten

På plats: Joachim Malmsten, Malmstens Mat & Choklad

Chokladprovning/avsmak tillsammans med Joachim Malmsten som har jobbat med choklad i 20 år och vars ansikte synts i både tv och tidningar. Joachim har ett flertal prestigefyllda medaljer i bagaget och en stark passion för praliner. Ni hittar också vanligtvis Joachims omtalade praliner på Rustiks meny.

Kvällen börjar med en 3-rätters middag kl 18.00 i Rustiks vip-rum.
När desserten är uppäten kör v i kaffe och chokladprovning.
Joakim kommer berätta allt om struktur, temperatur, smakuppbyggnad och färg samtidigt som ni får njuta av choklad i världsklass.

Datum: 2:a november
Tid: 18.00
Ingår: Chokladprovning + 3-rätters middag
Pris: 695:-
Biljett: www.biljettkiosken.se/chokladprovning


16:NovemberFarmers Dinner Svensk Wagyu

På plats: Martin Gertmar, Frönshults Gård Skåne

En helkväll med mat och dryck i Rustiks event-rum tillsammans med Martin Gertmar.

Som gäst denna kväll kommer ni att ta del av historien om Frönshults Gård i Skåne som föder upp svensk Wagyu. Köttrasen Wagyu är mest känt för det intramuskulära fettet och den fina marmoreringen.

Middagen kommer bestå av olika styckdetaljer från en fyra år gammal stut som enbart ätit gräs på dem skånska slätterna.

Vi är stolta över att vara först i Blekinge att servera svensk Wagyu i avsmakningsform. Ett tillfälle för köttälskare.

Datum: 16:e november
Tid: 19.00
Ingår: 5-rätters inkl. dryckespaket
Pris: 1495:-
Biljett: www.biljettkiosken.se/farmersdinner


20:NovemberBeermakers Dinner

På plats: Dan-Magnus Svensson, Brygghus 19

Kvällen börjar med en rundtur på brygghus 19 och övergår sedan i en 3-rätters middag med malt i såväl glaset som på tallriken. smakerna är noga komponerade och berättade av kocken och bryggmästaren. En helkväll i ölets tecken.

– Detaljer –
Datum: 20:e November
Tid: 17:30 (Utanför porten, Brygghus 19)
Ingår: Rundtur på Brygghus 19, 3-rätters middag på rustik
Pris: 695:-
Biljett: www.biljettkiosken.se/beermakersdinner